Monday, May 10, 2010

aku bermimpi -__-

aduii , kalau dah rindu kan apa benda kita buat pun tak kena . pastu buat kerja gila , merayap sorang sorang . tengok kiri kanan , padahal motor takde minyak tu .

hmm , pagi tadi macam biasa laa . bangun pagi pastu siap nak pergi kolej . lepas dah sarapan semua , aku terus gerak pergi kolej . sampai kolej pagi tadi aku terus mesej dia . dia pun baru jee sampai kat situ . perfect timing kot ? lepas dah settle benda semua kat kolej tadi , kelas dibatalkan pulak untuk hari ni . so , memang aku pun dari tadi mesej dia jee . tanya dia macam-macam . mesej sambil lepak kat kelas 10 minit pastu aku balik . sampai jee rumah aku terus pergi kat laptop , bukak facebook pastu bukak list chat kat bawah tu . tengok tengok dia tak online . aku dah rasa hampa dah masa tu . tetiba aku baru sedar yang dia dah pergi matrik . macam mana aku boleh lupa eh ? padahal aku mesej dengan dia jee dari tadi . aduhaii , dah terbiasa kan nak buat camne ? selalu petang petang mesti dia online . tapi tadi tak online pulak . HAHA aku ni dah gila agaknya . nasib baik laa tiqa ada . lama jugak chat dengan dia . pastu chat dengan ell sekali . tapi aku rasa lain , tak macam selalu . bosan jeeeeee . ingat nak keluar laa petang tu , boleh pulak hujan turun dengan lebatnyaaa . lepas tu aku terfikir , member aku semua dah pergi belajar laa . siapa lagi nak lepak dengan aku ? iman pun tengah online facebook masa tu . dia keluar pun mesti pergi main futsal jee . aduii lepas jee hujan benti tu aku terus pergi taman . nasib baik ada member member yang tak pergi belajar . kira geng taman ni geng jahat aku laa . HAHA dapat gak laa berseronok kejap buat lawak bodoh . kurang sikit rasa sedih aku ni .


p/s : weh , rindu gila kat korang ! bila nak lepak macam dulu lagi ? kecoh kecoh kat facebook . sekarang facebook sunyi );

4 comments:

  1. hari2 pegy mmancing,
    jngn tacing.

    ReplyDelete
  2. huuuu , pegy mancing tak dapat ikan
    rse sedih kan ? :(

    ReplyDelete
  3. pergi memancing di Prai
    jgn la cry:)

    ReplyDelete
  4. pergi mancing kat kolam nak kena book ,
    jom on9 facebook (;

    ReplyDelete